Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies and more

Sign in to follow this  
TheodoreCaleb

trying to host an arma 3 server for my friends, not working for me or any of them

Recommended Posts

I just followed the instructions for putting a server on Ubuntu on the forum basically exactly. I made a config and port forwarded. When me or my friends put my IP in, they can see the name of my server, ping, player count, eta and if they try to put in the wrong password it tells you that you did so something it working clearly. But when we try to connect, it just gets stuck at the map screen and never loads (the one that says "xxx by bohemia interactive" in the corner)why is this happening?https://sarkariresult.onl/ Mobdro https://pnrstatus.vip/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the RPT log and see if everything is loading correctly and you do not have any errors.  That is the best place to start to see what is going on with your server.  You can post the RPT log here if you are having issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this