Jump to content


Photo

Oxide is not working

oxide rust

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Guilherme

Guilherme

    Gamer

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 30 May 2017 - 04:03 PM

Im new in server config but apparently Oxide is not running on my server (in control panel the option "mod" is "oxide"), what i have to do?

 

Pls help me  :-D



#2 PSN_steven1230

PSN_steven1230

    Staff

  • Moderators
  • 1167 posts

Posted 02 June 2017 - 02:48 PM

If oxide isn't working the first time you install it. Simply un install it by selecting no mod from the area you have oxide enabled. Run the update/restart button at the bottom and then re activate oxide using the same method. This will make sure the files are installed properly.


Staff

#3 Derpito92

Derpito92

    Gamer

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • LocationCanada

Posted 27 July 2017 - 09:26 AM

I am having the same issue with oxide and I did re-installed it as you suggested. My server showed under "Modded" after the reinstall, but upon uploading the plugins (.cs) into the plugins folder via FTP server went back to showing under "Community" and none of the plugins are working. Mod still shows oxide. I tried reinstalling a couple of times already. What am I doing wrong?



#4 Pat

Pat

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 164 posts

Posted 27 July 2017 - 10:09 AM

@Depito92 have you looked at your logs? I took a look at your compiler log for Oxide and it looks like SignArtist.cs has an issue.

SignArtist.cs(296,14): warning CS0114: `Oxide.Plugins.SignArtist.LoadDefaultConfig()' hides inherited member `Oxide.Core.Plugins.Plugin.LoadDefaultConfig()'. To make the current member override that implementation, add the override keyword. Otherwise add the new keyword
C:\sspanel\gameservers\rust\27057\Oxide.Core.dll (Location of the symbol related to previous warning)
FurnaceSplitter.cs(346,8): warning CS0219: The variable `originalContainer' is assigned but its value is never used

Staff

#5 Derpito92

Derpito92

    Gamer

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • LocationCanada

Posted 04 August 2017 - 06:57 PM

 

@Depito92 have you looked at your logs? I took a look at your compiler log for Oxide and it looks like SignArtist.cs has an issue.

SignArtist.cs(296,14): warning CS0114: `Oxide.Plugins.SignArtist.LoadDefaultConfig()' hides inherited member `Oxide.Core.Plugins.Plugin.LoadDefaultConfig()'. To make the current member override that implementation, add the override keyword. Otherwise add the new keyword
C:\sspanel\gameservers\rust\27057\Oxide.Core.dll (Location of the symbol related to previous warning)
FurnaceSplitter.cs(346,8): warning CS0219: The variable `originalContainer' is assigned but its value is never used

 

Yeah almost all the plugins show some kind of error in the log file, but they are all working fine for me.



#6 Pat

Pat

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 164 posts

Posted 05 August 2017 - 08:19 AM

Well good news is that Oxide is working. I can confirm it's running on your server and the server shows up in the modded list.


Staff





Also tagged with one or more of these keywords: oxide, rust

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users