Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies and more

Search the Community

Showing results for tags 'updating'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Survival Servers
    • The Lounge
  • Game Servers
    • ARMA 2: Operation Arrowhead
    • ARMA 3
    • Rust
    • Unturned
    • Reign of Kings
    • ARK: Survival Evolved (PC)
    • ARK: Survival Evolved (PS4)
    • Hurtworld
    • 7 Days to Die
    • Conan Exiles
    • Citadel: Forged With Fire
    • Dark and Light
    • The Forest
    • Battalion 1944
    • Eco
    • PixARK
    • Minecraft
    • Space Engineers
    • Rend
    • SCUM
    • Insurgency: Sandstorm
    • DayZ
    • Atlas
    • Heat
    • Miscreated
    • Outlaws of the Old West
    • Mordhau
    • Rune 2 (Ragnarok)
    • Day of Dragons
    • Dead Matter
    • Valheim
    • Satisfactory
    • Myth of Empires

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi! Yesterday i bought my new server. At the first moment there were no problems. But if i installed my first plugin. i couldn't connect anymore. i tried everything. restarting my game, reinstalling my game, removing the plugin, ect.. But nothing changed ='( If i put the option to HW Update to: Yes, run update. and restart my server nothing happends still have the same issue. the option jumps automaticly back to Only if needed. I really don't know what to do.. Anyone who can help me?! Thanks alot!